Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Endeavour

Útkeresés. Erotika. Nők. Egy késő huszonéves kalandozásai.

Címkék

én (5) erotika (5) érzelem (2) internet (1) (5) swinger (1) szavak (1) szerelem (3) szex (4)

2008.10.27. 00:19 Libertin

Nyalni jó

 

Minden nőnek más az íze és az illata.

 

Persze voltak rossz élmények. Egy Tisza-túrán, még gimiben jöttünk össze. Pár évvel idősebb volt, a kapcsolat pedig megmaradt egy-két éjszakás kalandnak. Akkoriban érkezett meg hozzánk is a szeméremszőrzet borotválásának divatja - ami nem rossz dolog, csak ugye folyamatos karbantartást igényel. Na volt az, amire nem volt mód vagy akarat a tiszai evezés során - így volt alkalmam megismerkedni egy rendkívül szúrós, borostás puncival.

 

De a jó élmények száma sokkal nagyobb. Ha szereted a lányt, azért jó. Ha nem, de jó vele kefélni, akkor azért. Ha a tengerben való fürdés után még sós az íze, akkor azért. Ha még rajta van a bugyija és csak félrehúzod, azért. Azért, mert jó látni a mosolyt az arcán, ahogy megadja és hanyatdobja magát, mielőtt elkezdenéd. Mert közben nézheted. A hasát - nagyon jó egy szép női hasat közelről nézni. Ha közben felsóhajt vagy felnyög, azért.

 

Fontos a dugás persze.

 

Ha közben elélvez - azért.

Szólj hozzá!

Címkék: én szex erotika


A bejegyzés trackback címe:

https://endeavour.blog.hu/api/trackback/id/tr62733546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása